Om oss

Om RC Offshore

Leif og Rune startet som arbeidskolleger i boremiljøet hos Smedvig Offshore sent på 80 tallet.

Vår felles interesse for å løse utfordringer i bore-operasjoner startet en tankevirksomhet om at mye kan gjøres litt annerledes for at mannskapet skal få en bedre hverdag. I tillegg stilte vi spørsmål om hvorfor det er vanskelig å endre vaner på innarbeidede rutiner og operasjoner når det finnes bedre og enklere løsninger. Og ikke minst hvorfor blir det brukt så store kostnader på å reparere eller kjøpe nytt utstyr nå noe havarerte når det likevel finnes bedre og enkle løsninger

Mange ideer ble notert og fikk gode tilbakemeldinger fra kolleger som likte ideene våre. Det viste seg at det var mange som oss som også liker å tenke nytt, men det er få som tok steget videre til det å faktisk gjøre noe med det. Som regel er man sliten etter en 14 dagers periode og så snart man sitter på helikoteret på vei til land så er det andre ting man ønsker å fokusere på. I tillegg så er det en terskel man må over for å komme med forslag som vil koste selskapet penger samtidig som man har en karriere-plan der man helst fokuserer på å spare penger.

Vi har de senere årene børstet støv av noen av de beste ideene og utviklet disse til produkter som bidrar til en bedre og sikrere hverdag både for bore-mannskapet og for økonomiansvarlig i selskapene.

Et eksempel er Sub-kontainer som er et resultat av at vi irriterte oss over subber som stort sett lå ubeskyttet i sekkestoren og man veldig ofte fikk skade på gjengeparti og tetningsflater pga. dårlig håndtering.

Et annet eksempel er nytt bunnlager for agitatorer for å spare de store tank-rengjørings operasjonene når de måtte byttes.

I de senere år har vi byttet arbeidsgiver og ideene er blitt enda flere.

Resultatet er at vi nå har utviklet noen av ideene våre og utviklet produkter som nå er i bruk i nordsjøen. Vår utvikling har vi samlet i RC Offshore AS ble etablert i 2012 og som allerede har opparbeidet et positivt rykte som vi gjør alt for å ta vare på videre.

Tilbakemelding fra kundene våre er typisk: «genialt», «hvorfor har vi ikke tenkt på det før», «Vi har allerede spart mye penger» «vi har en utfordring som vi ønsker Dere kan se på» osv.

Vi har fremdeles mange ideer som er under utvikling og vil komme til overflaten når løsningen er klar – følg med oss videre.
Har du en ide som du brenner inne med – ikke nøl med å ta kontakt så hjelper vi deg med å utvikle dette til noe spennende som oljebransjen trenger.

Hvem er vi?

Leif L. Eriksen

Daglig leder

901 47 948

leif@rcoffshore.no

Rune Paulsen

Rådgiver

950 35 293

rune@rcoffshore.no

Robin Eriksen

Teknisk ansvarlig

905 74 416

robin@rcoffshore.no

Andrzej Procak

Formann

-

-